Business team

KURSER AV JENNI OLSSON

Utbilda, underhålla och inspirera

7W2A9699.jpg

RYTTARCOACHNING - RIDLÄRARE/TRÄNARE

Fånga möjligheten

Hur mycket skulle det vara värt för dig, ridskolan eller ditt egna företag om du lärde dig att ryttarcoacha dina elever så att de presterar mer än de tror sig kunna?

Ryttarcoachning för ridlärare och tränare handlar om att du som ridlärare och tränare får lära dig de olika coachningsverktygen och kan koppla ihop de med din undervisning. Vilket kan bidra till att dina elever blir delaktiga i sina utmaningar och lyckas med deras mål.

 

På vår Ryttarcoachning Steg 1 + 2 fördjupar du dina kunskaper i Ryttarcoachning och lyfter dig till nästa nivå. Du förfinar dina färdigheter och vidareutvecklar din kommunikationsförmåga. Vår ambition är att visa på olika vägar till att nå dina elever att lyckas med deras mål.

Under utbildningen får du ta del av verktyg och modeller. För oss är det viktigt att din utbildning inte bara blir ett lyft för stunden utan att den verkligen skapar resultat i din undervisning. Därför innehåller Ryttarcoachning Steg 1+2 korta teoripass och mycket praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig.

Genom coachning och mental träning kan du som ridlärare nå dina elever genom att de får själva kommer fram till lösningen och vad de behöver utveckla. Eleven får även en chans att vara mentalt förberedd för sina utmaningar genom att träna på just det som den eleven behöver i sin prestation.

 

Föreläsare Jenni Olsson är utbildad hippolog/ridlärare, mental tränare och coach. TeamOn Education är ett utbildningsföretag som hjälper individer och företag både inom idrotten, näringslivet och privat med utveckling och utbildning.

 

Visa mindre

Professional Female

COACHANDE LEDARSKAP

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du lärde dig att coacha dig själv och dina medarbetare så ni tillsammans presterar på topp?


Coachande ledarskap syftar till att frigöra medarbetarnas fulla kompetens och stärka deras förmåga att agera självständigt, utvecklas och växa genom att själva komma fram till sina lösningar.


En coachande ledare måste förstå sina medarbetares kompetens, personlighet och vad som driver dem, få dem att våga agera självständigt, motivera dem och få dem engagerade för såväl den gemensamma uppgiften som den egna uppgiften.

För den coachande ledaren gäller det att se till att medarbetarnas vilja och självförtroende är på topp när det gäller.


Kursen vänder sig till dig som idag har en roll som chef, ledare, projektledare, konsult.


I kursen får du utveckla dig i ditt coachande ledarskap. Vi varvar med föreläsningar, praktiska övningar, gästföreläsare från näringslivet och utrymme för erfarenhetsutbyte.